27 дек. 2019 г., 16:06

Вълк 

  Поэзия » Другая
659 0 0

Нямам тайм код.

Животът ми не е филм.

Той е крехък и изморен.

И луната е бяла.

Луната е вътре в мен.

Без звук.

Приливът е дошъл.

Огледала като в цирк.

Реалността е животът на другите.

Абсент и коприва.

Адът на другите.

Подай ми снопче.

Да ти спася крилото.

Никой не лети с едно крило.

Отрежи го.

Не ти трябва.

© Сатин Роксан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??