17 янв. 2011 г., 20:27

Вълшебна Коледа - Четвърти Коледен Творчески Фестивал 

  Поэзия
898 0 14




         ВЪЛШЕБНА КОЛЕДА

Очаквам с трепет Коледната нощ
със чудеса изпълнена, с вълшебства и надежда!!!
Във нея е роден Иисус Христос,
той в пътя на доброто с обич ни повежда!!!

Душа измъчена със нежност ще докосне,
а тяло крехко ще превърне в исполин!
Страшно терзание във радост ще превърне,
без страх напред със Вяра ще вървим!!!

Ще има хиляди подаръци за всички:
За болни - здраве, за слепи - светлина!
А там, където се протягат сто ръчички,
на всички ще даде им майчина ръка!!!

Над нас ще греят хиляди звездици,
край нас - безброй усмихнати лица!
И ще се чуе от хиляди устици
като камбанен звън - БЛАГОДАРЯ!!!

© Валентина Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??