7 апр. 2009 г., 20:47

Вълшебната ваза 

  Поэзия
425 0 0

Всеки път заедно късахме цвете,

пораснало нейде от наште мечти

и слагахме него в букета,

изпъстрил с ухание двете съдби.

А вазата беше вълшебна.

Тя хранеше нежност в милион красота.

Наистина - беше неземно.

Не вехнеха в нея тъй много цветя.

© Никодим Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??