Всеки път заедно късахме цвете,
пораснало нейде от наште мечти
и слагахме него в букета,
изпъстрил с ухание двете съдби.
А вазата беше вълшебна.
Тя хранеше нежност в милион красота.
Наистина - беше неземно.
Не вехнеха в нея тъй много цветя.
© Никодим Todos los derechos reservados