Apr 7, 2009, 8:47 PM

Вълшебната ваза 

  Poetry
442 0 0

Всеки път заедно късахме цвете,

пораснало нейде от наште мечти

и слагахме него в букета,

изпъстрил с ухание двете съдби.

А вазата беше вълшебна.

Тя хранеше нежност в милион красота.

Наистина - беше неземно.

Не вехнеха в нея тъй много цветя.

© Никодим All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??