4 нояб. 2009 г., 02:21

Вълшебник 

  Поэзия » Белые стихи
899 0 3

ВЪЛШЕБНИК

 

 

Тихо, тихо
чука някой
на вратата на сърцето.
Кой ли е?
Не знам!
Вълшебник ли,
магьосник ли... но
открадна ми сърцето.
И бърза, бърза
в бяг неистов
неуморно от любов
да се притисне,
да почувства ритъма на другото.
Вълшебник или
магьосник бе,
не знам и
не искам да го знам.
Само искам сърцето
да забие в ритъм
луд .

© Красимира Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??