17 янв. 2013 г., 10:54

Вълшебство 

  Поэзия » Любовная
619 0 3

Ще ме поиска ли безплътната ти същност?
Във твоя свят смълчана ще стоя,
а ти за мен ще бъдеш като пристан -
обятия, даряващи крила.

 

Във бурна нощ на страст и на стихия,
изпила ни до край - ще замълчим...
За тази нощ - за нас благословия -
мечтаехме... сега благодарим.

 

А доловило сбъднато вълшебство,
и утрото омайно ще блести...
Свят запленяващ и невинен, като детство -
симфония на влюбени души.

 

С. Кръстева

© Силвия Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??