Унили хора с уморени сърца
пулсират във града безлик.
С вълшебна пръчка вечерта
променя ги за миг...
Бълвоч и гнъс – вулгарното дете
на невежеството и страха –
разтварят се в късчета звездно небе,
докоснати от любовта...
© Плами Все права защищены
С вълшебства започваш...