13 mar 2010, 13:15

Вълшебство 

  Poesía » De amor
542 0 6

Унили хора с уморени сърца

пулсират във града безлик.

С вълшебна пръчка вечерта

променя ги за миг...

 

Бълвоч и гнъс – вулгарното дете

на невежеството и страха  –

разтварят се в късчета звездно небе,

докоснати от любовта...

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??