Mar 13, 2010, 1:15 PM

Вълшебство 

  Poetry » Love
545 0 6

Унили хора с уморени сърца

пулсират във града безлик.

С вълшебна пръчка вечерта

променя ги за миг...

 

Бълвоч и гнъс – вулгарното дете

на невежеството и страха  –

разтварят се в късчета звездно небе,

докоснати от любовта...

© Плами All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??