17 дек. 2021 г., 10:41

Вълшебство 

  Поэзия
201 0 2

Така вълшебно е навън,
че в прашец се превръща кръвта ми!
Душата яхва елен
и материята остава зад гърба ми! 

 

Толкова е чисто небето,
че очите ми в звездите се къпят!
Светлината им грейва в сърцето
и мракът тръгва да отстъпва. 

 

Такова усещане за чудо, 
че вярата ми цяла се пробужда!
Навярно изглежда като лудост
чувството, които ме поглъща! 

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??