6 июн. 2007 г., 10:57

ВЪЛШЕБСТВО 

  Поэзия
492 0 2
                                 ВЪЛШЕБСТВО

                 
                    УСМИХНИ СЕ, ЦВЕТЕ  МИЛО,
                     УСМИХНИ СЕ И ДАРИ,
                     РАДОСТ, БЛАГА НА СЪРЦЕТО
                     И ДУШАТА ОЗАРИ...

                     ОТВЛИЧАЙ  ТЪЖНИ  МИСЛИ!...
                     НЕБЕТО ПАК, И ПАК Е СИНЬО...
                     СЛЪНЦЕТО СЪС ПЛАМ БЛЕСТИ,
                     ПРИЛИВАТ, ДУША, КРАСОТИ...

                      КАТО МАГИЯ СЛАДКА,
                      ВЪЛШЕБСТВО И ЗАГАДКА,
                      ПРИРОДАТА ДАРИЛА
                      В  ТЕБ  МАГИЧНА  СИЛА...         

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??