Въпреки всичко...
Пролет прекрасна!
Под люляка
няколко шумни врабчета
спорят за късче геврек,
а от дясно
иглики,
накиприли златни цветчета.
Джанката горда,
вече вързала плод,
кестен,
накичен с конуси бели,
нежни петунии,
трендафилски свод,
разноцветни лалета
и много невени.
Пролет от дясно,
пролет и в ляво,
аромат, цветове
и песен на птички...
Тя, Пролетта
не познава забрани
и отново е тука...
Въпреки всичко.
© Калина калина Все права защищены