6 сент. 2008 г., 08:00

въпрос 

  Поэзия » Любовная
914 0 2
Сърцето ми плаче,
сърцето ми страда
и често се пита дали
само ще живее,
само ще остане
и днес както преди.
Няма ли и то да усети
човешка обич и топлина,
няма ли нейде във мрака
и за него да изгрей светлина?

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??