14 авг. 2011 г., 12:46

Въпроси... 

  Поэзия » Другая
561 0 2

Знам ли кой е с мен? 
Това се питам всеки скапан ден…

 И дали ще е оползотворен,

ако от съмнение всеки час е изпълнен?…

 

Въпроси, но без отговори…

Ножове и големи отвори…

Гърбът ми гори…

Май нямам приятели…  

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??