2 июн. 2006 г., 21:13

Въпроси от любов 

  Поэзия
860 0 4
              Въпроси от любов


Скъпа моя любов,
ти не искаше ли с мен да си?
Скъпа моя любов,
не искаше ли с мен да споделиш живот?
Скъпа моя любов,
ти изчезна и те няма.
Скъпа моя любов,
силно теб ли нараних,
че до мене не остана?
Мила любов,
онази нощ беше тъй красива.
Мила любов,
тогава бях така щастлив,
че си до мен.
Мила,
луната през деня ли изгря?
Скъпа моя,
звездите ли улови със ръка?
Мила любов,
забрави ли?
Любовта ни
изостави ли?
Мислиш ли за мен
и липсвам ли ти, когато си сама?
Сънуваш ли ни двама,
целуваш ли ме на брега?
Усещаш ли в полъха нежен
моята ръка?
Виждаш ли ме навсякъде
и припознаваш ли се през деня?
Четеш ли стиховете -
за тебе само пиша -
и чуваш ли гласа ми,
когато дъжда изведнъж спре да диша?
Липсваш ми,
липсваш ми безкрайно много!
Кажи ми аз ли съм този,
който ти е нужен,
за да почувстваш изгрева отново?

Обичам те, мила любов,
забрави ли?
Любовта ни изостави ли?

© Христо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И на мен ми харесва.
  • Благодаря ти христо!!!!ако не си ти да ме разсмееш незнам кой
  • Който тройка ти написа,
    във гърдите камък носи.
    Любовта не е за всеки,
    ти адаш недей се коси!

    Страхотен си!!! Поздрав!!!
  • благодаря за 3-ката!!!!!
Предложения
: ??:??