20 нояб. 2010 г., 21:58

Върховен аромат 

  Поэзия » Юмористическая
854 0 18

Туй си е държавно стилче:

често се изтървал Филчев

и какъв ли да ни стане?

Хоп, не знам къде – посраник.

 

Алексейчо с пипалата

как да кара без заплата?

Трябва, за да има шанс,

да поразмирише ДАНС.

 

По-назад ли да остане

баш пък резесерно Яне?

С отдалеч смърдяща мента

се насмърда в парламента.

 

И така, един тук дрисва,

друг там цвъква... А вонята

се не трай, че се вмирисва

рибата откъм Главата!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??