15 февр. 2008 г., 12:50

Върни ми Любовта 

  Поэзия » Любовная
638 0 4

     Върни ми любовта

 

Забавно беше ми със теб

и празник беше всеки делник.

Но ти разби едно сърце,

сега самотен си безделник.

Обичах те и исках да съм с теб,

но всичко някак се обърка.

И чувствата превърнаха се в лед,

душата ми от болка се побърка.

Сърцето ми от мъка стене

и нещо тъй му липсва,

но минало си ти за мене

и нямам право да те искам.

 

Надявах се и мислех, че ще се получи,

но всичко тъй внезапно рухна.

И нещо лошо изведнъж се случи...

 

Очите ми със сълзи се наляха,

сърцето ми започна да прескача.

Дъхът ми неусетно спря...

Животът ми приключи!

© Яни Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??