30 янв. 2007 г., 00:24

Върни ми радостта 

  Поэзия
963 0 6

Посветено на Г./
        .......
Дарих ти нежност и любов навеки,
дарих ти толкоз много топлина.
Вървях след теб по хиляди пътеки
и все пак имахме със теб една.
По нея тръгнахме добри и честни
и връщахме се винаги в деня,
а чувствата не бяха поривисти,
но бяха чувства с истинска цена.

А случи се веднъж се разделихме-
кажи болеше ли те в този миг?
Защо цената истинска открихме,
когато любовта нададе вик?

Върни ми любовта,върни я моля!
Не я заключвай с ледени слова,
недей да влизаш никога във роля,
която не подхожда в любовта.

Върни ми радостта!
Недей да плачеш със нежност породила се-ела,
това че разделихме се не значи,
че е изчезнала навеки любовта!!!

© Борис Бошнаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??