21 мар. 2007 г., 07:48

Върни се 

  Поэзия
1040 0 2
Върни се Моля те, върни се при мен! Аз плача нощ и ден. Вечно в сълзи съм обляна, Отдавна не била съм засмяна. Слънцето пак се скрива, А мойта надежда загива. Животът ми няма смисъл, Без теб той е кисел Или безвкусен, може би, Защото душата ми разби. Не знам какво да сторя Или с кого да поговоря. Знам само, че имам нужда От приятелска подкрепа, чужда. Трябва ми зрънце сила Преди душата ми да се е вкаменила. Трябва ми малко любов, За да започна живот нов. Искам и в него до мен да си ти, Но май ще остана само с мечти.

© Ивелина Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??