10 окт. 2014 г., 07:49

Върни се, Любов! 

  Поэзия » Любовная
557 0 1

Върни се, Любов!

 

Любовта е многословна,

Любовта е божи дар,

Любовта е всичко свято,

Любовта е като цяр...

 

Изненадва ни и пази,

бди над нашите души,

Любовта е като роза,

със ухания, с бодли...

 

Усети я и ще можеш

да поемеш пак напред

и светът да ти се стори,

по красив и лек!...

© Вал Герх Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??