26 янв. 2010 г., 10:21

Върни се - ще те приема... 

  Поэзия » Любовная
368 0 0

Толкова невинна, когато те срещнах...
Сега безнадеждно влюбена в теб и всичко твое.
Обичаше ме ти, обичах те и аз...
Беше такава обич между нас...
 
Сега всичко е различно... тръгна си ти... остави
само сълзи и спомени...
Но ти не можеш да видиш това... в очите ти е само ТЯ!
Не виждаш сълзите по лицето ми в тъмната нощ.
Не виждаш тъгата в очите, заслепен от блясъка
на изкуствената ми усмивка!

Не искам така да живея. Върни се, крещя го наум всеки път,
когато те видя!
Обичам те - изричам думи, за мен много
значещи, за теб - едва ли...!
Обичам те - изрекох, прави сте - обречено.

Спрете света, не мога да живея заедно с него така...
Него презирам, себе си мразя!
Спрете света, искам да сляза!

© Само аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??