16 июн. 2011 г., 19:17

Върти се... 

  Поэзия » Другая
604 1 5

Върти се,върти Земята...

Въртим се с нея и ние -

здраво вкопчени,на инат -

въртим се съвсем стихийно...


Проблемите ни кръжат

из Космоса.Сателити

на нашия мъничък свят,

мъничък като мечтите ни.


И Млечният път ни зове

по него да тръгнем нехайно,

та нови, добри светове

да преоткрием случайно.


Да се заселим във тях

без грижи и без проблеми...

Човешкия,истински смях

със себе си само да вземем.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??