Върти се,върти Земята...
Въртим се с нея и ние -
здраво вкопчени,на инат -
въртим се съвсем стихийно...
Проблемите ни кръжат
из Космоса.Сателити
на нашия мъничък свят,
мъничък като мечтите ни.
И Млечният път ни зове
по него да тръгнем нехайно,
та нови, добри светове
да преоткрием случайно.
Да се заселим във тях
без грижи и без проблеми...
Човешкия,истински смях
със себе си само да вземем.
© Нина Чилиянска Всички права запазени