3 авг. 2008 г., 07:49

Върви 

  Поэзия
839 1 1
Край! Да, тръгваш си вече.
И сигурно виновна пак съм аз.
Край! Не издържам повече
да съм виновна винаги за нас!

С какво заслужих да ме мразиш,
какво ти сторих, моля те, кажи,
но за теб е лесно и ще ме оставиш,
дори от болка твоето сърце отново да кърви!

Върви! И за миг дори не се обръщай,
не мисли за мен и забрави.
Върви! По-добре не ме прегръщай,
не ме целувай ,моля те, върви!!!

© Мария Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??