9 янв. 2020 г., 21:00

Във друг живот... 

  Поэзия
583 0 0

Във друг живот ще те обичам... както трябва!
Във този, просто не успях!
Ще ти обещая изгрев, стига залези!
От залези се уморих...

 

Разбита съм на хиляди парчета,
като пъзел с хиляди страни,
как обичаш само пепел,
от обичане останала, нали...

 

Във друг живот ще те забравя!
Във този, просто не успях!
Ще те заровя във душата си, предадена,
от обичане и обич на шега.

Във друг живот...
Ще съществувам!

 

07.01.2020
Диана Димитрова

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??