13 нояб. 2009 г., 08:39

Във вихъра на съществуването чрез танца 

  Поэзия » Другая
560 0 0

Разумът казваше

"трябва да спреш, не издържаш повече."

 

Душата просто молеше

музиката никога да не спре.

 

Тялото изпитваше болка,

но тялото искаше да танцува.

 

Само сърцето нищо не каза.

То се разтапяше,

сливайки се със своята магия.

 

Те всички го послушаха,

макар и сърцето да не каза нищо.

 

© Диляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??