24 июн. 2011 г., 11:37

Във вълшебното утро 

  Поэзия
768 0 3

Сън сънувам,
блян бленувам.
Билки събирам,
сладост примирам.
Килим разстилам,
с любов го пропивам.
Света прегръщам,
отново съм вкъщи.
С пръсти златновълшебни
в обич всичко превръщам.




© Антонела Огнянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??