18 апр. 2023 г., 19:38

Възкресение Христово 

  Поэзия
201 0 5

Възкръсна Бог! Възкръсна любовта!

Грехът се срути, скри се и угасна.

Ти в ада слезе, победи смъртта!

И вечност подари с десница властна!

 

Осанна, Боже! Слава, о, Христе!

Не те отмина скръбната ти чаша.

Но чудно възкресен си, в нас расте

възторгът с любовта ни, Отче наши!

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??