18.04.2023 г., 19:38 ч.

Възкресение Христово 

  Поезия
195 0 5

Възкръсна Бог! Възкръсна любовта!

Грехът се срути, скри се и угасна.

Ти в ада слезе, победи смъртта!

И вечност подари с десница властна!

 

Осанна, Боже! Слава, о, Христе!

Не те отмина скръбната ти чаша.

Но чудно възкресен си, в нас расте

възторгът с любовта ни, Отче наши!

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??