11 февр. 2019 г., 09:24

Възможно ли е 

  Поэзия » Любовная
534 0 1

Възможно ли е

ти и аз

или аз и ти

както искаш така го кажи

възможно ли е нашите

безкрайно големи мечти

в едно да обединим?

 

Възможно ли е това

да е поредната моя мечта

химера една

само зная че желая

да се чувствам обожавана жена

а ти ме караш да чувствам

може би почти така?

 

Възможно ли е това

с теб да обиколим света

да победя страха

да развея коса

да яхна вълна

да прекося града

и да открия Любовта?

 

Възможно ли е след това

при нас до остане тя

да я опазим съхраним

из света да я разпространим

и докато се питам аз тревожно

дали това е възможно

навярно също ти

в този миг

за мен си мислиш ти.

© Жанет Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Напълно е възможно! Съхранете любовта в сърцата си и вървете ръка в ръка по пътя на живота! Поздравления!
Предложения
: ??:??