До първите петли ще е при теб.
При мене ще се върне малко странен.
Ще спи като окъпано дете -
до крайност уморен от близостта ви.
До утре вечер. После - пак и пак...
Ще минат месеци. Или години.
И често ще прилича на глупак,
когато ми се прави на невинен.
А всъщност, той съвсем не е голям,
така да се разделя между двете.
Вземи го. Под небе като таван,
дано посеете. И овършете.
© Елица Ангелова Все права защищены
Благодаря!
Весели Коледни празници!