4 июл. 2008 г., 00:02

Вземи сърцето ми 

  Поэзия
819 0 1
Исках половин сърце да ти оставя,
а другата част да бие в мен.
Исках да те обичам,
но същевремено и не съвсем.
Така планирах, исках половин сърце,
ала щом те срещнах, промених се
и ти го дадох цялото на теб.
Ти не искаш да ми го върнеш.
Не знам дали своето ще ми дадеш.
Какво от това?
Нищо друго не ме интересува на Света.
Защо ми е сърце, което ти принадлежи,
защо ми е - по-добре задръж го
и при себе си го приюти.
А аз ще чакам твоето,
чакам да го прибера,
за да мога да усетя какво наистина е Любовта!

© Димитринка Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??