1 янв. 2016 г., 17:19

xxx 

  Поэзия » Любовная
406 0 0

Страстта във нас ще се стопи,

 ще легне бяла и смирена,

ще боледува, ще заспи –

преситена, опитомена…

 

Ще се погледнем ти и аз –

различни, нови, отрезнели –

два силуета без компас,

по пътя слепешком поели.

 

Ще тътне нещо може би,

а може би ще бъде тихо

и нейде нечии съдби

ще се преплитат в нежни стихове.

 

А ние ще вървим сами

във своите си две посоки

и вятърът ще се смири,

изтрил на любовта ни срока.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??