4 янв. 2005 г., 17:09

Я сошел с ума 

  Поэзия
848 0 1

Я сошел с ума

Аз се побърках,
я сошел с ума,
крейзи съм нещо
крейзи motherfucker -
този не го понасям!
Прилича на джудже идиот
и това е най-малкото,
което мога да кажа за Принс.
Аз се побърках,
я сошел с ума.
За разлика от всички тях,
не издържах до края.
Гледам кино, слушам "Кино".
Виктор Цой няма блясъка на джуджето,
но беше добър поет, когото убиха.
Та той казва:
"Мама я знаю, мы все сошли с ума..."
Но така или иначе,
всичко може би е наред.

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И я тоже! Yo tambien! Много хубаво Оливър!
Предложения
: ??:??