25 сент. 2021 г., 19:56

Ягодки 

  Поэзия » Для детей
745 0 6

Ягодки обичам аз да ям,
но на вас аз няма да ви дам!
Сочни, вкусни с аромат
правят ги на мармалад!

 

А филийка с масло, мармалад
хапва всеки бъдещ млад юнак,
заедно със млечице –
той голям да порасте! 

 

Ягодки обичам аз да ям,
не остана нито сантиграм!
Да порасна бързах аз,
но не става май от раз!


 

© Кремена Арменчева Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Любимите детски лакомства »

21 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??