Мурафет -
берекет
от гурбет.
Синдром носталгия -
за неудачния.
За камила -
раница.
Камарила -
с баница.
Плюскаш ли, пльокаш,
софраджи Йово,
държавен тортей.
Плюс връзки нищожество
става на нещожество.
© Венко Василкин Все права защищены