Jul 24, 2022, 11:20 AM

Якономика 

  Poetry » Humour
171 1 0

Мурафет - 

берекет

от гурбет.

Синдром носталгия - 

за неудачния.

За камила - 

раница.

 

Камарила - 

с баница.

Плюскаш ли, пльокаш,

софраджи Йово,

държавен тортей.

Плюс връзки нищожество

става на нещожество.

© Венко Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??