5 мая 2021 г., 23:43

Ъгълчето 

  Поэзия
304 0 0

 

 

В лабиринта на моята душа

пеперудена те срещам,

красива, топла, нежна,

на тишина в мен обречена.

 

Потрепват твоите крилца,

за полет зажадняли в мойта вечер,

но в очите ти - езера безбрежни,

аз се губя безнадежден ...

 

В ъгълчето, където заключен спя,

намерил съм ти място,

там безсънна ще те приютя,

докато пърхащ без теб угасна ...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??