15 июн. 2014 г., 19:25

Your song 

  Поэзия » Любовная
418 0 0

                           *по мотиви от Елтън Джон*


И даже лятото е хладно -
разхлаждаща несуета.
Сърцето вече не е гладно
за липсващата красота.

Луната вече е доволна -
намери Слънцето чрез теб.
Такава е душата – волна,
това е красотата в теб.

Като птичка ти освободи ме,
в затвор без клетка тънех аз.
Без да искаш ти спаси ме -
твой съм май навеки аз.

Но тъмница ти не представляваш,
ти не си затворен гроба -
ти надеждата отправяш
и отхвърляш в мене роба.

Ти душа си моя укрепена,
ти копнежа си ми летен.

И написвам простичко зелена
на сърцето твойта песен.

© Иван Събев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??