ЮБИЛЕЙ
Шест по десет свещи ще запаля
на тортата днес да изгреят,
тост за здраве ще вдигна със радост
и ще чествам със вас юбилея.
С благодарност за всички години
малко тъжни и толкоз добри,
за всичко, което днес имам,
дом уютен, съпруг, дъщери.
Те вече са майки, съпруги
и дариха ме с внуци прекрасни,
какво ли да искам днес друго,
благодарна съм, на всички е ясно.
Шест върха с по десет пътеки
с много устрем до днес покорих
и научих, че с обич човекът
себе си и света ще спаси.
Наздраве! И дано светлина
огрява душите със радост,
магия е тя, любовта,
рецепта за вечната младост.
© Гинка Любенова Косева Все права защищены