15.02.2014 г., 21:46 ч.

Юбилей 

  Поезия » Друга
470 0 4

 

                  ЮБИЛЕЙ

 

 

Шест по десет свещи ще запаля

на тортата днес да изгреят,

тост за здраве ще вдигна със радост

и ще чествам със вас юбилея.

 

С благодарност за всички години

малко тъжни и толкоз добри,

за всичко, което днес имам,

дом уютен, съпруг, дъщери.

 

Те вече са майки, съпруги

и дариха ме с внуци прекрасни,

какво ли да искам днес друго,

благодарна съм, на всички е ясно.

 

Шест върха с по десет пътеки

с много устрем до днес покорих

и научих, че с обич човекът

себе си и света ще спаси.

 

Наздраве! И дано светлина

огрява душите със радост,

магия е тя, любовта,

рецепта за вечната младост.

 

 

 

 

 

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??