11 мар. 2011 г., 20:11

Юлка на люлка 

  Поэзия » Для детей
3210 1 14

 

на Жулли

Ех, че е щастлива Юлка,

че люлее се на люлка!

Все по-силно и по-силно!

Но държи се тя стабилно

и да падне, тц – не може.

Иначе ще се изложи

и ще ù се смеят всички.

Роши Вятърко косички,

Слънчо весел я задява,

птичи хор я поздравява...

 - Гледайте ме, татко, мамо,

колко съм безстрашна само!

Ех, че е щастлива Юлка,

че люлее се на люлка!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??