29 июн. 2021 г., 09:38

Юнски изгрев 

  Поэзия
250 0 0

Изгревът през юни ми е свиден. 
Там е раждането на една любов.
Нея никой не може да я стигне. 
За нея трябва да си се родил готов! 

 

Изгревът първо в тебе да изгрява, 
със слънцето да си делиш деня. 
Лъчите му в очите да са, щом потрябват, 
а нощем да ги разменяш за луна. 

 

Изгревът през юни завещава
с вълните морски цялата любов. 
Приливи и отливи ми обещава
и истини за цял един живот! 
 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??