Изгревът през юни ми е свиден.
Там е раждането на една любов.
Нея никой не може да я стигне.
За нея трябва да си се родил готов!
Изгревът първо в тебе да изгрява,
със слънцето да си делиш деня.
Лъчите му в очите да са, щом потрябват,
а нощем да ги разменяш за луна.
Изгревът през юни завещава
с вълните морски цялата любов.
Приливи и отливи ми обещава
и истини за цял един живот!
© Галина Кръстева Всички права запазени