Аз жадно вдишвам твоето ухание
и цялата изгарям от желание,
когато ти пред мене се изправиш
и с твоята любов ме храниш!
По кожато ми ти рисуваш с дъх,
а аз треперя цяла от вълнение,
и така изгарям от страстта,
и силно се притискам пак до тебе!
ОБИЧАМ ТЕ, ЗВЕЗДИЧКЕ МОЯ!!!
© Полина Томова Все права защищены