Oct 29, 2010, 9:31 AM

За... 

  Poetry » Love
645 0 0

Аз жадно вдишвам твоето ухание

и цялата изгарям от желание,

когато ти пред мене се изправиш

и с твоята любов ме храниш!

  По кожато ми ти рисуваш с дъх,

  а аз треперя цяла от вълнение,

  и така изгарям от страстта,

   и силно се притискам пак до тебе!

 

 

 

 

 

ОБИЧАМ ТЕ, ЗВЕЗДИЧКЕ МОЯ!!!

© Полина Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??