За бедния
са глухи всички падащи звезди -
за неговите блянове, мечти.
За торта той така и не спести.
Да бе спестил…
За свещи нямаше пари.
И ето гроб. Едничка свещ. Преоценен сладкиш.
Изпратиха го с пожелания.
Уви…
За бедния
са глухи всички падащи звезди.
© Тодор Иванов Все права защищены
падащо звезди.
СИЛЕН СТИХ, ДОБИР СТИХ ... БРАВИСИМО !!