9.12.2017 г., 17:33 ч.

За бедния 

  Поезия » Философска, Гражданска, Друга
766 2 3

За бедния
са глухи всички падащи звезди -
за неговите блянове, мечти.
За торта той така и не спести.
Да бе спестил…
За свещи нямаше пари.
И ето гроб. Едничка свещ. Преоценен сладкиш.
Изпратиха го с пожелания.

Уви…

За бедния
са глухи всички падащи звезди.

© Тодор Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??