20 янв. 2015 г., 11:16  

За бездомните кучета и котки 

  Поэзия » Гражданская
339 0 0

Бездомните кучета и котки - в приют,

осигурете им и на тях уют,

щото по улиците изверги ходят,

а нещастните животинки се молят

такива "хора" да не срещат

и на новата година безразличието ни да не посрещат!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??